< CASES | Vorstendom

Vorstendom

Een kleinschalig bouwplan in het centrum van Cuijk waar 16 (starters)appartementen en een kinderdagverblijf worden gerealiseerd. Samen met de gemeente Cuijk heeft de projectontwikkelaar een stedenbouwkundig plan vormgegeven, waarbij een nadrukkelijke referentie is gemaakt met de voormalige Villa Vorstendom, een monumentale villa die helaas in 2009 door een grote brand is verwoest. Statige woonvilla's met duidelijke karakteristieke architectuur en gevelelementen, roepen de herinnering aan Villa Vorstendom weer op.

Inloopavond (café Schouwburg)

Hoe krijg je binnen twee weken tijd, vlak voor de Kerstvakantie en de wijziging t.a.v. de hypotheekrenteaftrek geïnteresseerden enthousiast  voor een inloop- informatieavond?
Uitgangspunten: verkoop (starters)appartementen, plaats Cuijk (Brabant), locatie café Schouwburg
1 + 1 werd de Braboneger. Op een eigentijdse, humoristische wijze is het plan gepresenteerd door Steven Brunswijk (alias de Braboneger). De tweede spreker, adviseur Rabobank haakte hier handig op in door zijn verhaal te beginnen met de zin: ‘Ben ik dan de Raboneger?’

Braboneger

Actualiteit (crossmedia)

Haak in op de actualiteit en maak gebruik van het ‘toeval’!
‘Wij hebben een Vorstendom’
In de week van de troonswisseling hebben we een crossmediale actie opgezet. Door middel van een advertentie in het Cuijks Weekblad en een oranje kroontje, nodigde we de inwoners van Cuijk uit om een ludieke foto te maken en op Facebook te plaatsen. De meest originele foto werd beloond met een lang weekend ‘United Kingdom’.

Kroontjesactie FB

Website

Zorg ervoor dat wanneer een project uit meerdere fases bestaat, ook de website hiervoor geschikt is. Een goed begin is het halve werk en scheelt aanzienlijk in de investering.
En wanneer u als projectontwikkelaar meerdere projecten onder uw hoede heeft is het ook mogelijk om het aan de beheerkant zo op te bouwen dat alle projecten vanuit één systeem onderhouden kunnen worden.