< CASES | Hart aan de Amstel

Hart aan de Amstel

Zoals in het Masterplan dorpscentrum Uithoorn uitgebreid beschreven staat gaat er de komende jaren heel wat gebeuren in Uithoorn. De omlegging van de N201 brengt positieve gevolgen met zich mee. Het centrum wordt één geheel waardoor Uithoorn mooier en gezelliger zal gaan worden. Verantwoordelijk voor deze missie zijn Gemeente Uithoorn en projectontwikkelaar van Wijnen.

Belangrijke doelen die de komende jaren vanuit de Gemeente Uithoorn gerealiseerd zullen gaan worden:

  • Een meerwaarde creëren voor inwoners, ondernemers  en toeristen door kwaliteiten en kansen  beter te benutten door herstel en ontwikkeling van het groene karakter en de daarbij behorende historische structuur.
  • Het blauwe karakter (de Amstel) te behouden maar vooral te versterken en de recreatiemogelijkheden te vergroten en de toeristische bestedingen uit te laten groeien.

Belangrijke doelen voor Van Wijnen Projectontwikkeling West BV (in samenwerking met Gemeente Uithoorn) die gerealiseerd zullen gaan worden:
  • Realisatie Waterlijn ten behoeve van het creëren van een meerwaarde voor inwoners, ondernemers  en toeristen door kwaliteiten en kansen  beter te benutten door herstel en ontwikkeling van het groene karakter en de daarbij behorende historische structuur.
  • Realisatie en verkoop van woningen verdeeld over meerdere projecten plus de ontwikkeling van het cultuurcentrum.

Huisstijl

Om een herkenbare uitstraling en een vaste lijn binnen alle communicatie-uitingen te verkrijgen is de huisstijl voor Hart aan de Amstel al in een vroegtijdig stadium vormgegeven. Omdat het hier ook verschillende deelprojecten gaat, waaronder de Waterlijn Uithoorn is deze stijl doorgetrokken om uniformiteit te bewaken.

Get Social

Begin daar waar mogelijk zo snel mogelijk met het opzetten van het sociaal netwerk. Hoe meer vrienden, followers en lezers (van je blog) aan je weet te binden, des te sneller breidt de ‘olievlek’ zich uit.
Een groter publiek is een groter bereik! En dat is wat we willen.

We denken graag mee met het creëren van een feestje, bijvoorbeeld de opening van het vaarseizoen. Plaats dergelijke berichten op bijvoorbeeld Facebook en nodig vrienden en zakenrelaties uit voor een borrel door het versturen van nieuwsbrieven.

Blog

Presentatie

Bij een presentatie of inloopavond gaat het in eerste instantie om de inhoud en het verhaal wat gecommuniceerd zal gaan worden. Maar met een kleine extra inspanning is een leuke locatie ook zo gevonden. Met veel plezier maken wij voor u een interactieve presentatie met (bewegend) beeld en geluid.
Kleed ook de ruimte aan zodat uw gasten direct bij binnenkomst in de juiste sfeer zitten. (Bijvoorbeeld door grote foamboarden of roll-up banners met projectafbeeldingen in de ruimte te plaatsen.) Dit maakt het voor de vragenronde op het einde ook een stuk gemakkelijker, vanuit de zaal kan er naar een bepaald onderwerp gewezen worden zodat de vraagstelling meteen helder is.